Ravneberghaugen er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Styreleder Ivar August Bye og daglig leder og miljøfyrtårn -ansvarlig Ranveig Klingsheim viser stolt fram Miljøfyrtårn- diplomet

Ordfører Trine Lindborg i Bjørnafjorden kommune overrekker diplom til Ranveig Klingsheim, daglig leder og Miljøfyrtårnansvarlig på Ravneberghaugen

Styreleder Ivar August Bye gratulerte virksomheten med miljø-utmerkelsen.

Festplassen på Ravneberghaugen pyntet med bie-vennlige markblomster for anledningen

Reidar Munkejord leste egne dikt som beskrev natur, stemninger og skaperverket på en fantastisk måte.

Mai-Britt og Anne-Mette ledet oss gjennom allsang; hvor «Å Vestland Vestland» og «Barn av regnbuen» stod på repertoaret

Ved hjelp av sjonglering ledet Kristian oss gjennom miljø-begreper som bærekraft, sirkulær økonomi, kildesortering og grønn omstilling på en unik måte.

Wenche fikk publikum i bevegelse ved å lede oss gjennom sangen: Langt å gå….. Når det gjelder å snu klimaendringene eller det gjelder å starte en rehabiliteringsprosess kan vegen virke lang å gå…. men et steg av gangen, er løsningen og å gå den sammen.

Anne-Kristin, Susanne, Nina, Arild, Jeanette, Hilde og Jorunn har vart med i Miljøfyrtårns-arbeidsgruppen og har gjort en god jobb for å implementere miljøtiltakene i virksomheten.

Kjøkkenet serverte forfriskende frukt, samt en grønn smoothies.

Vårt husorkester bestod av Helge Haukås på trompet og Stein Bakke på key-board. Her fremføres: What a wonderfull world…..

Flagget ble heist for å markere begivenheten på en strålende sommerdag på Ravneberghaugen.

Ravneberghaugen skal være et fyrtårn for håp, drømmer og handling som en miljøbevisst rehabiliteringsvirksomhet i fremtiden.