Ledige stillinger

Ravneberghaugen har en stabil og kompetent personalgruppe med lav «turn-over».  Ledige stillinger legges ut her, samt på Finn.no.

Renholdsansvarlig 70 % fast stilling

Stillingen inngår i et team av renholdere der den som tilsettes vil ha ansvar for den daglige driften på renhold i et faglig miljø som er opptatt av utvikling og gode rutiner. Du vil ha mulighet til å være med å forme en arbeidsplass med moderne renhold.

Les mer om stillingen

Kokk 40 % fast stilling

Stillingen inngår i et team av kokker der den som tilsettes vil ha ansvar for produksjon av ulike måltider. Alle måltider lages fra bunnen av så det kreves gode kokkekunnskaper og evne til å jobbe selvstendig. Kokken vil ha mulighet til å være med å utforme menyer og komme med innspill til utvikling av kjøkkendriften på Ravneberghaugen.

Les mer om stillingen..

Ledige stillinger for fysioterapeut:

  • Fysioterapeut: 30 % fast stilling fra 1.8.18                                
  • Fysioterapeut: 20 % vikariat i 1. år fra 1.8.18

Vi ønsker oss engasjerte, faglig dyktige fysioterapeuter med interesse for og eventuell erfaring med tverrfaglig rehabilitering. Vi har en ressursorientert tilnærming og fysioterapeuten bidrar til at pasienten kan være aktivt deltagende i egen rehabiliteringsprosess.

Les mer om stillingen

Hjelpepleier/helsefagarbeider 10,2 %, 4.hver helg.

Stillingen er et svangerskapsvikariat som er ledig fra 1.august 2018 og med ca. 10 måneders varighet.

Vi søker en engasjert hjelpepleier/helsefagarbeider med interesse for og eventuelt erfaring fra rehabiliteringsfeltet. Vi har en ressursorientert tilnærming og du bidrar til at pasienten kan være aktivt deltagende i egen rehabiliteringsprosess..

Les mer om stillingen..

Assistent kjøkken 9,85 % fast stilling:

Stillingen inngår i et team av kokker og assistenter der den som tilsettes vil tilrettelegge måltider og assistere pasienter i spisesal.

Les mer om stillingen