Kokk/ institusjonskokk

Vi søker etter engasjerte, dyktige medarbeidere med interesse for å jobbe i et inkluderende arbeidsmiljø. Vi vektlegger relevant erfaring med kjøkkendrift, samt god evne til kommunikasjon og samarbeid. Må beherske norsk språk.

På Ravneberghaugen er kosthold- og ernæring en integrert del av rehabiliteringstilbudet til ulike pasientgrupper.

For kokkene våre er oppgavene produksjon av ulike måltider, – frokost, lunsj og middag. Søker må ha kunnskap om tilrettelagt kost ut fra ulike behov. Kokkene følger renholdsrutiner for kjøkkendrift.

Vaktene er 7.00-14.30 eller 9.15-16.45. Kokkene våre jobber 4.hver helg,- så vakter i helg må påregnes etter virksomheten behov.

Ravneberghaugen tilstreber et godt, inkluderende arbeidsmiljø for alle ansatte.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter Virkes tariffavtale for spesialisthelsetjenesten, samt pensjons- og forsikringsordninger

56570407

jorunn.hagen@ravneberghaugen.no