Vi har ledig fast 80 % stilling som helsesekretær med arbeid 4. hver helg

Vi søker etter en engasjert og dyktig helsesekretær med fagbrev som har interesse for å jobbe i et tverrfaglig miljø. Søker må ha erfaring og god kjennskap til helsevesenet, samt beherske norsk språk både muntlig og skriftlig. Søker er serviceinnstilt, ansvarsbevisst og må kunne møte mennesker i sårbare situasjoner med omsorg og tillit. Gode datakunnskaper er nødvendig, samt erfaring med pasientadministrativ system.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter Virkes tariffavtale for spesialisthelsetjenesten, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Ravneberghaugen gir ansatte gode muligheter for kompetanse- og fagutvikling.

Arbeidsoppgavene vil være allsidige; Betjening av sentralbord, registreringer av søknader, Helfo-oppgjør, mottak av og service overfor pasienter, fakturering, bestilling av pasientreiser samt samarbeid med ulike instanser eksternt, og medarbeidere internt.

Arbeid 4. hver helg er knyttet til oppfølging av pasienter i samarbeid med sykepleier samt miljøarbeid og assistanse ved måltider.

Nærmere informasjon om stillingen kan dere få hos:

  • Fagteamleder for sykepleietjenesten Hilde Thuen Lekven, telefon: 56 57 04 25 eller
  • Daglig leder Ranveig Klingsheim, telefon: 56 57 04 04.

Stillingen er ledig fra 11.6.2019

Skriftlig søknad sendes til: stillinger@ravneberghaugen.no innen 3.4.2019